My Merry Nomad

The Diary

The Writers

The Projects

linohell

P.A.P.A.

architecture of interaction

My Merry Nomad
 
3.Anneliesje, de lokatie
22 02 2011

enlarge »
Met de firma Blomsma bespreek ik het ontwerp en bezoek ik de bouwlokatie. De school ziet er mooi uit!

De school is al veel verder dan ik verwachtte. Volgens de uitvoerder is de school al eind april klaar. Gelukkig komen de leerlingen pas na de grote vakantie dus er is tijd genoeg om het kunstwerk te installeren.


enlarge »
Van buiten af komt het gebouw wel overeen met de tekeningen. Maar de vier ingangen liggen verder uit elkaar dan ik dacht. Meer in twee groepen van twee. De straat is smal dus ben ik benieuwd hoe het er van van binnen uit ziet. Je ziet de kleur folie het best naar het licht toe tegen een lichte achtergrond zoals de hemel.

enlarge »
Heel goed dat we binnen hebben gekeken. Nu gaat het ontwerpen pas goed beginnen. de bovenkant van de glas partij is bij de kleine ingangen het meest in het oog spelend.
De kleine ingangen verschillen onderling doordat bij de een de zijkant van de glaspui een andere ruimte is ( een school lokaal) bij de ander is die zijkant een onderdeel van de hal.
Dat heeft grote konsekwenties voor het al dan niet om de hoek laten lopen van de afbeelding/

enlarge »
Dit is een van de kleinere ingangen. Daar is een entresol een aantal meters na de ingang. De verlichting is hier 's nachts niet optimaal. Er zijn geen lampen in dit del van de hal.

De grote ingang is in twee ruimtes ingedeeld. Zoals ik de hond met vlinder en vogel dacht te positioneren, gaat totaal niet werken. De hond zou in twee delen gesplitst worden. Van binnen uit zie je alleen de onderkant.

Werk aan de winkel.


React


your name?
your emailadress?
does not show on the site
your message
maximum 1000 letters, no html
send


top